مطالعات بسیار کمی به ارتباط بین انجیر خشک برای پروستات پرداخته اند.
با این حال، انجیر سرشار از آهن است، که یک ماده معدنی مهم برای کمک به حفظ سلامت مو است.
قبل از اینکه فرد شروع به مصرف عصاره یا مکمل برای سلامت مو کند، باید با پزشک خود صحبت کند تا مطمئن شود که برای آنها بی خطر است.
تحقیقات بیشتری برای آزمایش تأثیر انجیر بر تب ضروری است.
با این حال، یک مطالعه روی موشها نشان داد که یک دوز عصاره الکل انجیر دمای بدن را تا 5 ساعت کاهش میدهد.
با این حال، مطالعات بیشتری برای تایید این یافته ها مورد نیاز است، زیرا محققان هنوز مطمئن نیستند که چگونه اثر کاهش دمای بدن انجیر را توضیح دهند.
به دلیل خواص ملین این میوه، مردم معمولا از شربت انجیر برای کمک به درمان یبوست استفاده می کنند.
با این حال، تنها چند مطالعه شواهدی از کمک انجیر به یبوست ارائه کرده اند.
در یک مطالعه، محققان به موشها لوپرامید دادند تا باعث یبوست شود.
موشهایی که خمیر انجیر دریافت کردند نسبت به گروه کنترل تعداد دفعات یبوست کمتری داشتند.
مطالعه دیگری اثرات انجیر و مکمل های فیبر را در افراد مبتلا به یبوست عملکردی مقایسه کرد.
خطرات مرتبط با انجیر ممکن است بسته به نحوه استفاده افراد از آن متفاوت باشد.
بخش های زیر این موضوع را با جزئیات بیشتری پوشش می دهند.
انجیر تازه و خشک حاوی سطح بالایی از ویتامین K هستند.
افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین استفاده می کنند باید سطح ویتامین K را در رژیم غذایی خود ثابت نگه دارند، بنابراین ممکن است بخواهند از مصرف انجیر خودداری کنند.
از آنجایی که انجیر محتوای فیبر بالایی دارد، خوردن بیش از حد انجیر به ویژه انجیر خشک می تواند باعث اسهال شود.
برخی افراد ممکن است به انجیر حساسیت داشته باشند.
محققان در وین دریافتند که درصد بالایی از افرادی که به گرده غان آلرژی داشتند، تستهای حساسیت پوستی به انجیر تازه مثبت داشتند.
به طور خاص، اگرچه 78% منبع مورد اعتماد شرکتکنندگان با آلرژی به گرده غان، آزمایش پوستی مثبتی نسبت به انجیر تازه داشتند، اما اکثر آنها انجیر خشک را تحمل میکردند.