تخمه آفتابگردان روغنی سبب رفع انسداد قلبی یک شخصیت معروف شد

هنگامی که دانه ها استخراج می شوند، با یک پوسته بیرونی و یک هسته داخلی می آیند و هسته آن چیزی است که ما مصرف می کنیم و فواید مختلفی دارد که این تخمه آفتابگردان روغنی سرشار از ترکیبات گیاهی مفید، چربی های سالم و چندین ویتامین و مواد معدنی هستند و این مواد مغذی می توانند از بروز مشکلات رایج سلامتی مانند دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی جلوگیری کنند.

این دانه ها سفت اما از نظر بافت نرم هستند و طعم ملایم و آجیلی دارند و برخی از افراد برای افزایش طعم این دانه ها تفت دادن را ترجیح می دهند، اگرچه هنوز هم می توانید آنها را به صورت خام مصرف کنید.

تخمه آفتابگردان روغنی

ارزش غذایی
به گفته USDA، اینها ارزش غذایی 100 گرم دانه آفتابگردان خشک شده است.

انرژی 584 کیلوکالری
محتوای مواد مغذی در 100 گرم RDA (٪ از کل RDA)
ماکروها
کربوهیدرات کل 20 گرم 130 گرم (15.3%)
شکر 2.62 گرم 30 گرم (8.7٪)
پروتئین 20.8 گرم 52 گرم (40%)
چربی کل 51.5 گرم 77 گرم (66.8٪)
چربی های اشباع 4.46 گرم 30 گرم (14.8٪)
چربی های تک غیراشباع 18.5 گرم 44 گرم (42%)
چربی های اشباع نشده 23.1 گرم در 22 گرم (105%)
فیبر کل 8.6 گرم 23 گرم (37.3 درصد) (زنان)
34 گرم (25.2%) (مردان)
میکرو
کلسیم 78 میلی گرم 1000 میلی گرم (7.8٪)
آهن 5.25 میلی گرم 18 میلی گرم (29.1٪) (زنان)
8 میلی گرم (65.6٪) (مردان)
منیزیم 325 میلی گرم 420 میلی گرم (77.3٪)
فسفر 660 میلی گرم 700 میلی گرم (94.2٪)
پتاسیم 645 میلی گرم 3400 میلی گرم (18.9٪)
روی 5 میلی گرم 11 میلی گرم (45.4٪)
مس 1.8 میلی گرم 0.9 میلی گرم (200%)
منگنز 1.95 میلی گرم 4 میلی گرم (48.75٪)
سلنیوم 53 میکروگرم 55 میکروگرم (96.3 درصد)
ویتامین C 1.4 میلی گرم 75 میلی گرم (1.8٪) (زنان)

اگرچه تخمه آفتابگردان می تواند برای سلامتی بسیار مفید باشد، اما می تواند مضر نیز باشد و کالری بالای آنها و محتوای سدیم و کادمیوم آنها می تواند باعث آسیب شود و اگر دانه ها جوانه زده اند، باید مراقب باکتری های مضری باشید که ممکن است باعث بیماری هایی مانند سالمونلا شوند و مصرف بیش از حد این دانه ها نیز می تواند باعث انسداد مدفوع شود و همچنین، به یاد داشته باشید که مراقب هرگونه آلرژی باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *